flag Судова влада України

Київський апеляційний суд скасував ухвалу та призначив новий розгляд кримінального провадження у суді першої інстанції за обвинуваченням киянина у систематичному незаконному збуті кокаїну у місцях масового перебування громадян та зберіганні боєприпасів

28 лютого 2024, 12:08

26 лютого 2024 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану прокурором Київської міської прокуратури на ухвалу Печерського районного суду міста Києва від 16 грудня 2023 року, якою закрито кримінальне провадження за обвинуваченням громадянина Ч. у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, на підставі п. 10 ч. 1 ст. 284 Кримінального процесуального кодексу України, у зв`язку із закінченням, після повідомлення особі про підозру, строку досудового розслідування, визначеного ст. 219 Кримінального процесуального кодексу України та скасовано застосований до громадянина Ч. запобіжний захід у виді тримання під вартою.

За результатом апеляційного розгляду апеляційну скаргу прокурора Київської міської прокуратури задоволено, ухвалу Печерського районного суду міста Києва від 16 грудня 2023 року скасовано та призначено новий розгляд у суді першої інстанції.

 

Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду