flag Судова влада України

Київський апеляційний суд втричі збільшив розмір застави для одного із підозрюваних у незаконному заволодінні елітними транспортними засобами

19 грудня 2018, 17:20

19 грудня 2018 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану прокурором на ухвалу слідчого судді Святошинського районного суду міста Києва від 5 листопада 2018 року, якою задоволено клопотання слідчого Головного управління Національної поліції у Київській області та застосовано до підозрюваного Григоряна Е.Х. запобіжній захід у вигляді тримання під вартою до 31 грудня 2018 року включно із визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави у розмірі 334 780 гривень з покладенням на підозрюваного, у разі внесення застави, обов’язків, передбачених ч. 5 ст. 194 Кримінального процесуального кодексу України.

За результатами апеляційного розгляду апеляційну скаргу прокурора задоволено, ухвалу слідчого судді Святошинського районного суду міста Києва від 5 листопада 2018 року скасовано та постановлено нову, якою клопотання слідчого Головного управління Національної поліції у Київській області задоволено. Застосовано до підозрюваного Григоряна Е.Х. запобіжній захід у вигляді тримання під вартою до 31 грудня 2018 року включно із визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави у розмірі 1 075 000 гривень з покладенням на підозрюваного, у разі внесення застави, обов’язків, передбачених ч. 5 ст. 194 Кримінального процесуального кодексу України. Підозрюваного Григоряна Е.Х. взято під варту у залі суду.

Нагадаємо, Григорян Е.Х. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 289 («Незаконне заволодіння транспортним засобом») Кримінального кодексу України.

 Інформує Прес-служба Київського апеляційного суду