flag Судова влада України

Київський апеляційний суд залишив під цілодобовим домашнім арештом Володимира Петрова, затриманого за підозрою у порушенні недоторканості приватного життя

26 грудня 2018, 18:45

6 грудня 2018 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги, подані прокуратурою та стороною захисту на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 30 листопада 2018 року, якою відмовлено у задоволенні клопотання прокуратури про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та застосовано до Петрова В.В. запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту строком до 28 січня 2019 року включно.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 30 листопада 2018 року залишено без змін, апеляційні скарги сторони захисту та прокуратури – без задоволення.

Нагадаємо, Петров В.В. підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 163 Порушення таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної чи іншої кореспонденції, що передаються засобами зв’язку або через комп’ютер»), ч. 2 ст.182 («Порушення недоторканності приватного життя»), ч. 2 ст. 383 («Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину»), ч. 1 ст. 343 («Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, судового експерта, працівника державної виконавчої служби, приватного виконавця») Кримінального кодексу України.

Інформує Прес-служба Київського апеляційного суду