flag Судова влада України

Повідомлення про трансляцію судового засідання у справі за позовом Медведчука В.В. до Кіпіані В.Т., ТОВ «Видавництво «Віват», ПП «Юнісофт» про захист особистих немайнових прав шляхом визнання інформації недостовірною та заборони поширення інформації

21 січня 2021, 18:32

У судовому засіданні, що відбулось 21 січня 2021 року, було постановлено ухвалу, якою задоволено заяву адвоката Якубенка В.М., який діє в інтересах Кіпіані В.Т., про здійснення онлайн трансляції судового засідання та, враховуючи значний суспільний інтерес, надано дозвіл на здійснення онлайн трансляції судового засідання технічними засобами Київського апеляційного суду у мережі Інтернет на офіційному каналі Youtube «Судова влада України» та на вебпорталі «Судова влада України».

Колегія суддів Київського апеляційного суду продовжить розгляд апеляційних скарг у справі за позовом Медведчука В.В. до Кіпіані В.Т., Товариства з обмеженою відповідальністю «Видавництво «Віват», Приватного підприємства «Юнісофт» про захист особистих немайнових прав шляхом визнання інформації недостовірною та заборони поширення інформації, 19 лютого 2021 року о 10 год. 00 хв.

Додатково повідомляємо, що забезпечення проведення онлайн трансляції судового засідання на вебпорталі «Судова влада України» здійснюється ДП «Інформаційні судові системи» у встановленому порядку, згідно з яким заявка на підключення відеотрансляції судового засідання із зазначенням необхідної інформації по справі направляється на електронну адресу підприємства не пізніше ніж за три робочі дні до проведення судового засідання, задля створення спеціалістами підприємства відповідного банера на вебсторінці суду вебпорталу «Судова влада України» та здійснення заходів щодо тестування онлайн трансляції.

Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду