flag Судова влада України

Колектив Київського апеляційного суду вітає суддів Тетяну Невідому та Дениса Масенка з обранням до складу Ради суддів України!

11 березня 2021, 10:30

10 березня 2021 року делегати XVIII чергового з’їзду суддів України обрали новий склад Ради суддів України.

Членами Ради суддів України за квотою апеляційних судів з розгляду цивільних, кримінальних справ, а також справ про адміністративні правопорушення обрано, зокрема, суддів Київського апеляційного суду Тетяну Невідому та Дениса Масенка.

До складу Ради суддів України від місцевих загальних судів, зокрема Київського регіону, обрано Олену Журавську – суддю Деснянського районного суду міста Києва та Андрія Потапенка – суддю Ржищевського міського суду Київської області.

Головою новообраної Ради суддів України одноголосно обрано Богдана Моніча – суддю Сьомого апеляційного адміністративного суду.

На посаду заступника Голови Ради суддів України члени Ради обрали Оксану Марченко – суддю Господарського суду міста Києва, посаду секретаря Ради зайняла Олена Журавська.

Судді та працівники апарату Київського апеляційного суду щиро вітають суддів з обранням до складу найвищого органу суддівського самоврядування, що є свідченням великої довіри і високої оцінки організаційних та управлінських здібностей!

Повідомляє Пресслужба Київського апеляційного суду