flag Судова влада України

Анонімне анкетне опитування відвідувачів Київського апеляційного суду продовжено до 26 квітня 2021 року

29 березня 2021, 12:42

У Київському апеляційному суді продовжується анкетне анонімне опитування відвідувачів з питань організації діяльності суду, яке триватиме до 26 квітня 2021 року.

Опитування проводиться відповідно до вимог Закону України «Про забезпечення права на справедливий суд» та з метою розвитку діалогу між судовою владою та суспільством, налагодження кращої роботи з відвідувачами суду, покращення надання судових послуг та вдосконалення організації роботи суду. Респондентам пропонується відповісти на питання, що стосуються зручності умов перебування у суді, ввічливості з боку працівників суду, повноти та зрозумілості інформації, розміщеної на інформаційних стендах, офіційних вебпредставництвах Київського апеляційного суду, дотримання строків та процедур розгляду справ.

Дані проведеного анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій щодо покращення надання судових послуг. Узагальнені результати опитування громадської думки будуть опрацьовані, прийняті до уваги та оприлюднені на офіційних вебпредставництвах Київського апеляційного суду.

Громадяни, які бажають взяти участь у даному заході, можуть отримати бланки анкет у відділі забезпечення розгляду звернень та надання інформації, кабінеті для ознайомлення з матеріалами справ та у холі Київського апеляційного суду.

Опитування, також, можна пройти онлайн шляхом заповнення електронної форми анкети за посиланням: https://forms.gle/eTbp8PXMPkVmRCuPA або сканування за допомогою мобільного пристрою QR-коду, який розміщений на скриньках для заповнених анкет.

Запрошуємо всіх відвідувачів суду та користувачів офіційних вебпредставництв Київського апеляційного суду взяти активну участь в опитуванні.

Ваша думка є дуже важливою для нас!