flag Судова влада України

Колишнього Директора ДП «Зал офіційних делегацій», підозрюваного у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам, залишено під домашнім арештом

09 серпня 2021, 12:33

09 серпня 2021 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу слідчого судді Святошинського районного суду міста Києва від 22 липня 2021 року, якою задоволено клопотання старшого слідчого управління ГУ НП в Київській області та застосовано до підозрюваного М. запобіжний захід у вигляді домашнього арешту  у певний час доби в межах строку досудового розслідування, але не довше ніж до 12 вересня 2021 року включно, заборонено підозрюваному залишати місце свого проживання за адресою, визначеною ухвалою, в період часу з 22 год. 00 хв. до 07 год. 00 хв. наступного дня.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого Святошинського районного суду міста Києва від 22 липня 2021 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту – без задоволення.

Нагадаємо, громадянин М. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 («Службова недбалість») Кримінального кодексу України.

 

Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду