flag Судова влада України

Рішення суду першої інстанції, яким накладено арешт на майно колишнього голови наглядової ради ЗАТ «АТЕК», підозрюваного у розтраті майна в особливо великих розмірах, залишено без змін

10 серпня 2021, 16:36

10 серпня 2021 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану в інтересах підозрюваного  на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 26 травня  2021 року, якою задоволено клопотання слідчого та накладено арешт на майно підозрюваного, громадянина Н., а саме на грошові кошти, розміщені на банківських рахунках.

За результатом апеляційного розгляду, ухвалу Печерського районного суду міста Києва від 26 травня  2021 року залишено без змін, апеляційну скаргу, подану в інтересах підозрюваного – без задоволення.

Нагадаємо, громадянин Н. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191  («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем») Кримінального кодексу України.

 

 Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду