flag Судова влада України

Київський апеляційний суд призначив дату судового розгляду апеляційних скарг у кримінальному провадженні відносно підозрюваного – п’ятого Президента України

25 січня 2022, 13:21

Київський апеляційний суд повідомляє, що судове засідання по апеляційній скарзі прокурора та апеляційній скарзі сторони захисту, що подані на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 19 січня 2022 року, якою відмовлено у задоволені клопотання старшого слідчого в особливо важливих справах Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань про застосування до підозрюваного П. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання з покладенням на підозрюваного П. процесуальних обов’язків згідно з ч. 5 ст. 194 КПК України, призначено на 28 січня 2022 року (11 год. 00 хв.), зал судового засідання № 201.

Відповідно до вимог КПК України автоматизованою системою документообігу суду визначено склад суду: суддя-доповідач М. А. Ященко, судді В.М. Лашевич, І.О. Рибак.

Київський апеляційний суд завжди сприяє журналістам у виконанні ними своїх професійних обов’язків, тому, для вашої зручності, супровід до зали судового засідання буде здійснюватися представниками Пресслужби Київського апеляційного суду.

За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном: (044) 284-15-56.

 

Повідомляє Пресслужба Київського апеляційного суду