flag Судова влада України

На деокупованій території Київщини відновлено роботу Бородянського районного суду Київської області у новому приміщенні

12 липня 2022, 16:49

6 березня 2022 року, у зв’язку з окупацією території Київської області російськими військами, розпорядженням Голови Верховного Суду було змінено територіальну підсудність судових справ, підсудних Бородянському районному суду Київської області на Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області.

На виконання розпорядження Голови Верховного Суду у зв’язку з наявністю належних умов для здійснення правосуддя, із 13 липня 2022 року відновлюється територіальна підсудність судових справ Бородянського районного суду Київської області.

Сьогодні за участі голови Київського апеляційного суду Ярослава Головачова, заступника голови Державної судової адміністрації України Сергія Чорнуцького та начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України у Київській області Світлани Шевченко відбулась робоча зустріч з керівництвом Бородянського районного суду Київської області, присвячена відновленню роботи цього суду.

IMG_20220712_161245_309

IMG_20220712_161249_003

Бородянка – одне з найбільш постраждалих містечок від російських військ.

У період окупації території Київської області двоповерхове приміщення Бородянського районного суду Київської області загальною площею 620,9 кв.м. було повністю зруйноване обстрілами російської армії.

Відновлення роботи суду на території Бородянського району потребувало виділення нового приміщення.

Так, з метою якнайшвидшого відновлення роботи суду та задля належного забезпечення доступу громадян до правосуддя, Бородянський районний суд Київської області перемістився у іншу будівлю по вулиці Шевченка 3, у смт. Бородянка.

IMG_20220712_161247_727

Сподіваємось на швидке звільнення від окупації російських загарбників всієї України та відновлення роботи судів на цих територіях.

Віримо у Збройні Сили України!

Перемога буде за нами! Слава Україні!