flag Судова влада України

Київський апеляційний суд залишив під вартою колишнього начальника управління Служби безпеки України в Автономній Республіці Крим, який підозрюється у співпраці зі спецслужбами рф

03 серпня 2022, 14:26

03 серпня 2022 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах підозрюваного К. на ухвалу Печерського районного суду міста Києва від 18 липня 2022 року, якою задоволено клопотання слідчого Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань та застосовано до підозрюваного К. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 13 вересня 2022 року включно.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 18 липня 2022 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту в інтересах підозрюваного К. – без задоволення.

Нагадаємо, громадянин К. підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 255 («Створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній») ч. 1 ст. 111 («Державна зрада») Кримінального кодексу України.

Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду