flag Судова влада України

Мешканця села Мирча Бучанського району, підозрюваного у державній зраді та таємному викраденні чужого майна, вчинених в умовах воєнного стану, залишено під вартою

08 серпня 2022, 16:28

08 серпня 2022 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах підозрюваного Н. на ухвалу Подільського районного суду міста Києва від 15 липня 2022 року, якою частково задоволено клопотання слідчого Подільського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві та продовжено щодо підозрюваного Н. строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 18 серпня 2022 року, з одночасним визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави, що становить 156 000 гривень.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Подільського районного суду міста Києва від 15 липня 2022 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту в інтересах підозрюваного Н. – без задоволення.

Нагадаємо, громадянин Н. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 cт. 111 («Державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану») ч. 4 cт. 185 (« Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану») Кримінального кодексу України.

Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду