flag Судова влада України

Київський апеляційний суд залишив під вартою мешканця села Михайлівка-Рубежівка Бучанського району, який підозрюється в тому, що перейшов на бік ворога та допомагав державі-агресору

20 вересня 2022, 16:33

20 вересня 2022 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах підозрюваного У. на ухвалу слідчого суді Шевченківського районного суду міста Києва від 16 серпня 2022 року, якою задоволено клопотання слідчого ГСУ СБ України та продовжено щодо підозрюваного У. строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 14 жовтня  2022 року включно, без визначення розміру застави.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 16 серпня 2022 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту в інтересах підозрюваного У. – без задоволення.

Нагадаємо, громадянин У. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 111 («Державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану») Кримінального кодексу України.

 

 Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду