flag Судова влада України

Вітання голови Київського апеляційного суду Ярослава Головачова з нагоди професійного свята – Дня працівників суду

15 грудня 2022, 10:24

Шановні колеги – судді та працівники апарату суду!

Щиро вітаю вас із нашим спільним професійним святом – Днем працівників суду!

Багато років кожен з нас виступає на захисті справедливості. І кожен з нас як ніхто інший знає, що у справедливості багато ворогів. Але найстрашнішим її ворогом, мабуть, є війна.

Але у справедливості є й найбільший союзник – це правосуддя.

Останнє слово в Другій світовій війні було за правосуддям – воєнних злочинців було засуджено міжнародним військовим трибуналом під час Нюрнберзького процесу.

Одного дня гармати стихнуть і правосуддя скаже останнє слово і у цій війні. І обов’язково усіх воєнних злочинців буде покарано.

Незважаючи на таку складну ситуацію, ми продовжуємо працювати та продовжуємо нашу боротьбу. Ми віримо, що допоки функціонує правосуддя – функціонує держава.

Наша зброя – це наші рішення.

Я вдячний суддям та працівникам апарату суду за щоденну, сумлінну роботу, вірю, що відданість обраній професії наближає нас до Перемоги.

Пишаюся суддями та працівниками апарату суду, які з перших днів війни долучилися до лав Збройних Сил України та до цього часу продовжують боротися із ворогом безпосередньо на фронті, бажаю кожному воїну якнайшвидше повернутися у свій колектив переможцем.

У цей святковий день хочу побажати вам міцного здоров’я, професійних успіхів, виваженості та мудрості, невичерпної енергії та оптимізму.

Сімейного благополуччя вам та вашим родинам, миру у нашому спільному домі.

Зі святом – з Днем працівників суду!

 

Голова                                                                                  Ярослав ГОЛОВАЧОВ