flag Судова влада України

Судді Київського апеляційного суду долучаються до збору коштів на відновлення ОХМАТДИТу

09 липня 2024, 09:49

ОХМАТДИТ це багатопрофільний діагностично-лікувальний заклад, який надає спеціалізовану висококваліфіковану медичну допомогу дитячому населенню, це найбільша дитяча лікарня в Україні.

Вчора, цинічною ракетною атакою росії на столицю було зруйновано та суттєво пошкоджено лікувальні корпуси Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ» МОЗ України. Внаслідок ракетних ударів є жертви – дорослі і діти.

Фандрейзингова платформа UNITED24 та monobank запустили збір на підтримку лікарні та її відновлення. Лише за вчорашній день було зібрано понад 100 мільйонів гривень. Збір коштів продовжується.

Колектив суддів Київського апеляційного суду вирішив долучитися до цієї благородної ініціативи та перерахувати 1 000 000 гривень на підтримку ОХМАТДИТу. Кошти будуть перераховані із суддівської винагороди суддів, про що прозвітуємо додатково.

Закликаємо колег-суддів інших судів приєднатися до збору, покликаного допомогти ОХМАТДИТу відновитися, щоб знову рятувати дітей, давати надію і повертати до життя.