flag Судова влада України

Анкетне опитування відвідувачів Київського апеляційного суду продовжується

22 березня 2019, 14:59

У період з 21 лютого по 29 березня 2019 року у Київському апеляційному суді проводиться анкетне анонімне опитування відвідувачів суду.

Опитування проводиться з метою розвитку діалогу між судовою владою та суспільством, підвищення довіри громадян до суду, вдосконалення організації роботи суду. Респондентам пропонується добровільно відповісти на питання, що стосуються зручності умов перебування у суді, ввічливості з боку працівників суду, повноти та зрозумілості інформації, розміщеної на інформаційних стендах, офіційних інтернет-представництвах Київського апеляційного суду, дотримання строків та процедур розгляду справ.

Анкетування надасть можливість оцінити якість роботи суду та проаналізувати стан доступності правосуддя, а також посилити незалежність, ефективність та професіоналізм судової влади в Україні.

Дані проведеного анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій щодо покращення надання судових послуг. Узагальнені результати опитування громадської думки будуть опрацьовані, прийняті до уваги та оприлюднені на офіційних інтернет-представництвах Київського апеляційного суду.

Громадяни, які бажають взяти участь у даному заході, можуть отримати бланки анкет у відділі забезпечення розгляду звернень та надання інформації, кабінеті для ознайомлення з матеріалами справ, місцях очікування біля залів судових засідань та у холі Київського апеляційного суду.

Керівництво Київського апеляційного суду висловлює вдячність усім учасникам опитування.