flag Судова влада України

Київський апеляційний суд застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до колишнього ліквідатора державного підприємства «Головинський кар’єр»

05 вересня 2019, 09:05

04 вересня 2019 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану прокурором на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 03 серпня 2019 року, якою відмовлено у задоволенні клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до підозрюваного Горбаня Ф.І.

За результатом апеляційного розгляду апеляційну скаргу прокурора задоволено, ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 03 серпня 2019 року скасовано та постановлено нову, якою клопотання слідчого Головного слідчого управління Національної поліції України про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою задоволено.

Застосовано до підозрюваного Горбаня Ф.І. запобіжній захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, до 02 листопада 2019 року включно з одночасним визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави у розмірі 2 502 000 гривень з покладенням на підозрюваного, у разі внесення застави, обов’язків, передбачених ч. 5 ст. 194 Кримінального процесуального кодексу України.

 

Нагадаємо, Горбань Ф.І. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 («Шахрайство») Кримінального кодексу України.

Інформує Прес-служба Київського апеляційного суду