flag Судова влада України

Інформуємо щодо результатів розгляду апеляційних скарг у кримінальному провадженні по вбивству адвоката Юрія Ігнатенка

23 січня 2020, 14:40

З огляду на підвищений суспільний інтерес з боку громадськості до розгляду колегією суддів Київського апеляційного суду апеляційних скарг захисників на ухвалу Броварського міськрайонного суду Київської області  від 25 листопада 2019 року про продовження обвинуваченим С., Г., Ц., К. строку тримання під вартою у справі по вбивству адвоката Юрія Ігнатенка, а також у відповідь на гучномовні висловлювання з боку (деяких) представників адвокатської спільноти в засобах масової інформації, до оголошення повного тексту судового рішення, Київський апеляційний суд звертає увагу на наступне.

Колегією суддів ухвала Броварського міськрайонного суду Київської області  від 25 листопада 2019 року визнана такою, що постановлена незаконним складом суду, що є безумовною підставою для скасування судового рішення, а тому, у звꞌязку з  її скасуванням, обвинувачених С., Г., Ц., К. було звільнено з-під варти в залі суду.

З повним текстом судового рішення, у якому викладені мотиви його прийняття, можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/87000384.

 

Інформує прес-служба Київського апеляційного суду