flag Судова влада України

Київський апеляційний суд скасував ухвалу суду першої інстанції про умовно-дострокове звільнення від подальшого відбування покарання засудженого до 10 років позбавлення волі за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті дворічного хлопчика

05 лютого 2020, 17:58

05 лютого 2020 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану прокурором на ухвалу Шевченківського районного суду міста Києва від 27 листопада 2019 року, якою задоволено клопотання сторони захисту та звільнено умовно-достроково громадянина Б. від подальшого відбування покарання за вироком Бородянського районного суду Київської області від 18 лютого 2019 року на невідбуту частину покарання – 3 роки 1 місяць та 4 дні.

За результатами апеляційного розгляду задоволено апеляційну скаргу прокурора, ухвалу Шевченківського районного суду міста Києва від 27 листопада 2019 року про умовно-дострокове звільнення громадянина Б. скасовано та призначено новий розгляд у суді першої інстанції.

Нагадаємо, громадянин Б. засуджений вироком Бородянського районного суду Київської області від 18 лютого 2019 за ч. 1, 2 ст. 70, ч. 2 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження»), ч. 1 ст. 263 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») Кримінального кодексу України до покарання у виді 10 років позбавлення волі.

Інформує Прес-служба Київського апеляційного суду