flag Судова влада України

До уваги відвідувачів суду!

06 квітня 2020, 16:34

З метою убезпечити розповсюдження гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції коронавірусу COVID-19 у Київському апеляційному суді встановлено особливий режим роботи в період з 17 березня 2020 року до прийняття Кабінетом Міністрів України рішення про відміну карантину, а саме:

- обмежено допуск у судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань. До суду будуть допущені учасники судового процесу за пред’явленням судової повістки про виклик на поточну дату, що відповідає дню проведення судового засідання, та не раніше ніж за 10 хвилин до початку судового засідання;

- заборонено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань;

- пропуск до приміщення Київського апеляційного суду учасників судових процесів та перебування таких осіб в приміщенні суду здійснюється за умови їх забезпечення засобами індивідуального захисту (медична маска, респіратор);

- перебування учасників судових процесів у приміщенні суду забезпечується за умови дотримання санітарних норм. З цією метою обмежується перебування в окремих приміщеннях суду (в холі суду, залі судового засідання, приміщенні режимно-секретного органу тощо) осіб, кількістю більше ніж 1 особа на 10 м²;

- припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;

- припинено прийом громадян через відділ забезпечення розгляду звернень та надання інформації;

- припинено прийом громадян через кабінет ознайомлення з матеріалами цивільних та кримінальних проваджень та справ про адміністративні правопорушення, що знаходяться в провадженні суду, а також тих, що зберігаються в архіві суду;

- рекомендовано учасникам судових справ подавати до суду клопотання про відкладення розгляду у зв’язку із карантинними заходами (зразок розміщено на офіційному вебсайті суду).

Додатково повідомляємо, що на час дії особливого режиму роботи у приміщенні суду встановлено скриньку «Для вхідної кореспонденції відділу забезпечення розгляду звернень та надання інформації».

Для отримання копії судового рішення просимо Вас звертатись з письмовою заявою на офіційну електрону адресу суду: inbox@kia.court.gov.ua.

Копії судових рішень буде направлено на вказану Вами поштову адресу.

Подання клопотань у справах та звернення до суду з інших питань також може здійснюватися засобами поштового зв’язку або на електронну адресу суду: inbox@kia.court.gov.ua.

Результати розгляду звернень, які надходять до суду, надсилатимуться засобами поштового зв’язку або на електронну адресу, вказану у зверненні.

Отримати інформацію щодо особливого режиму роботи суду та інформацію у судових справах можливо згідно графіку роботи суду за телефоном: (044) 284 15 77.

Слідкуйте за нашими новинами на офіційному вебсайті суду та на сторінці суду у соціальній мережі «Facebook».

Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду