flag Судова влада України

У зв’язку з відмовою сторони захисту від апеляційної скарги, апеляційне провадження про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо підозрюваного у причетності до нападу на Катерину Гандзюк закрито

29 квітня 2020, 13:08

29 квітня 2020 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду у відкритому судовому засіданні розглянула заяву сторони захисту про відмову від апеляційної скарги на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 17 березня 2020 року, якою задоволено клопотання старшого слідчого слідчого управління ГУ СБУ у м. Києві та Київській області та застосовано до підозрюваного Л. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За результатом апеляційного розгляду апеляційне провадження за апеляційною скаргою сторони захисту на ухвалу Печерського районного суду міста Києва від 17 березня 2020 року закрито.

Нагадаємо, громадянин Л. підозрюється у вчиненні кримінального правовопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження») Кримінального кодексу України.

Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду