flag Судова влада України

Оголошено повний текст судового рішенння, яким підозрюваного у створенні та керівництві так званого «Розвідувального управління ДНР» залишено під вартою

03 червня 2021, 17:36

27 травня 2021 року Київський апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 14 квітня 2021 року, якою задоволено клопотання старшого слідчого Головного слідчого управління Служби безпеки України та застосовано до підозрюваного К. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 12 червня 2021 включно.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 14 квітня 2021 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту – без задоволення.

З повним текстом судового рішення, в якому викладені мотиви його прийняття, можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Нагадаємо, громадянин К. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 1 ст. 258-3 («Створення терористичної групи чи терористичної організації») Кримінального кодексу України.

 Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду