flag Судова влада України

Київський апеляційний суд залишив під домашнім арештом колишнього керівника Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба, підозрюваного у недбалому ставленні до військової служби,що призвело до авіакатастрофи АН-26 у Чугуєві

15 червня 2021, 17:04

15 червня 2021 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу Печерського районного суду міста Києва від 11 травня 2021 року, якою задоволено клопотання прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об`єднаних сил та продовжено щодо підозрюваного, громадянина Т. строк тримання під домашнім арештом до 10 липня 2021 року, заборонивши йому  залишати місце свого проживання за адресою, визначеною ухвалою з 23-00 год. до 06-00 год. наступної доби за виключенням необхідності отримання медичної допомоги.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу Печерського районного суду міста Києва від 11 травня 2021 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту– без задоволення.

Нагадаємо, громадянин Т. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 425 («Недбале ставлення до військової служби») Кримінального кодексу України. 

 

 Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду