flag Судова влада України

Київський апеляційний суд відмовив у відкритті апеляційного провадження за скаргою на ухвалу про надання дозволу на здійснення спеціального досудового розслідування відносно Віктора Януковича

16 червня 2021, 15:42

16 червня 2021 року суддею судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду було розглянуто апеляційну скаргу захисника, який діє в інтересах В.Ф. Януковича, на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 03 червня 2021 року. Вказаною ухвалою задоволено клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора та надано дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування у кримінальному провадженні стосовно В.Ф. Януковича, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 109 КК України.

Перевіривши зміст апеляційної скарги, вивчивши матеріали судового провадження, суддею судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду відмовлено у відкритті провадження за апеляційною скаргою захисника, який діє в інтересах В.Ф. Януковича, на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 03 червня 2021 року у зв’язку з тим, що апеляційна скарга подана на судове рішення, яке не підлягає оскарженню в порядку ст. 309 Кримінального процесуального кодексу України.

 Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду