flag Судова влада України

Колишнього заступника голови Чернігівської ОДА, підозрюваного у шахрайстві, вчиненого в особливо великих розмірах, залишено під вартою з одночасним визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави

01 липня 2021, 14:31

01 липня 2021 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 03 червня  2021 року, якою задоволено клопотання слідчого Першого слідчого відділу територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві  та застосовано щодо підозрюваного, громадянина С. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб, а саме до 30 липня 2021 року включно з одночасним визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави у розмірі 4400000 грн.

За результатом апеляційного розгляду апеляційну скаргу, подану стороною захисту задоволено частково.

Ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від від 03 червня  2021 року скасовано та постановлено нову, якою частково задоволено клопотання слідчого Першого слідчого відділу територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві та застосовано щодо підозрюваного С.  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою  до 30 липня 2021 року включно з одночасним визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави у розмірі 450000 грн.

Нагадаємо, громадянин С. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4  ст. 190 («Шахрайство») Кримінального кодексу України.

 

Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду