flag Судова влада України

Керівницю управління соціального захисту населення Васильківської міської ради, підозрювану у зловживанні владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, залишено під домашнім арештом

05 липня 2021, 14:59

05 липня 2021 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу Святошинського  районного суду міста Києва від 24 травня 2021 року, якою частково задоволено клопотання старшого слідчого СУ ГУ НП в Київській області  та застосовано щодо підозрюваної, громадянки Б. запобіжний захід у виді домашнього арешту строком на 60 днів до 22 липня 2021 року включно, зобов`язавши не відлучатись з місця проживання, визначеного ухвалою, в період часу з 21 год.00 хв. до 07 год.00 хв. наступного дня.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу Святошинського  районного суду міста Києва від 24 травня 2021 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту – без задоволення.

Нагадаємо, громадянка Б. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України («Зловживання владою або службовим становищем») Кримінального кодексу України. 

 

 Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду