flag Судова влада України

Київський апеляційний суд визначив підсудність кримінального провадження відносно військовослужбовця Прикордонної служби ФСБ РФ, затриманого в Херсонській області на березі Перекопської затоки

09 липня 2021, 15:18

09 липня 2021 року ухвалою колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду клопотання Херсонської обласної прокуратури про визначення підсудності обвинувального акту одному з районних судів міста Києва, на підставі ЗУ «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» щодо громадянина Російської Федерації К.  задоволено, матеріали кримінального провадження направлено до Дарницького районного суду міста Києва.

Нагадаємо, громадянин Російської Федерації К.  обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 2 ст. 110 («Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України»), ч.2 ст 332-1 («Порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї»)Кримінального кодексу України.

 

 Повідомляє Пресслужба Київського апеляційного суду