flag Судова влада України

Київський апеляційний суд залишив під вартою мешканця села Михайлівка-Рубежівка Бучанського району, який підозрюється в тому, що перейшов на бік ворога та допомагав визначити «найзручніші» позиції для встановлення військової техніки

02 червня 2022, 14:50

01 червня 2022 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги, подані стороною захисту на ухвалу Шевченківського районного суду міста Києва від 06 травня 2022 року, якою задоволено клопотання слідчого Головного слідчого управління Служби безпеки України та застосовано до підозрюваного Ф. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 03 липня 2022 року включно.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу Шевченківського районного суду міста Києва від 06 травня 2022 року залишено без змін, апеляційні скарги сторони захисту – без задоволення.

Нагадаємо, громадянин Ф. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 2 ст. 111 («Державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану») Кримінального кодексу України.

 

Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду