flag Судова влада України

Київський апеляційний суд залишив під вартою мешканців села Михайлівка-Рубежівка Бучанського району, які підозрюються в тому, що перейшли на бік ворога та допомагали державі-агресору в проведенні підривної діяльності проти України

09 червня 2022, 18:35

09 червня 2022 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги, подані стороною захисту в інтересах підозрюваних У. та С. на ухвали Шевченківського районного суду міста Києва від 18 травня 2022 року, якими задоволено клопотання слідчого ГСУ СБ України та продовжено щодо підозрюваного У. та підозрюваного С. строк дії запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою до 19 червня 2022 року включно, без визначення розміру застави.

За результатом апеляційного розгляду ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 18 травня 2022 року залишено без змін, апеляційні скарги сторони захисту  в інтересах підозрюваного У. та підозрюваного С. – без задоволення.

Нагадаємо, громадяни У. та С. підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 111 («Державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану») Кримінального кодексу України.

Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду