flag Судова влада України

Київський апеляційний суд залишив без змін постанову, якою ексчиновника Міноборони визнано винним у наданні НАЗК недостовірної інформації

09 травня 2023, 13:50

05 травня 2023 року суддя судової палати з розгляду цивільних справ Київського апеляційного суду переглянув справу про адміністративне правопорушення за апеляційною скаргою захисника, який діє в інтересах громадянина Х. на постанову судді Солом’янського районного суду міста Києва від 30 березня 2023 року, якою громадянина Х. визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 188-46 («Невиконання законних вимог (приписів) Національного агентства з питань запобігання корупції») Кодексу України про адміністративні правопорушення, та на якого накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 4250 гривень.

За результатом апеляційного розгляду апеляційну скаргу захисника залишено без задоволення, а постанову судді Солом’янського районного суду міста Києва від 30 березня 2023 року – без змін.

 

Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду