flag Судова влада України

Київський апеляційний суд залишив під цілодобовим домашнім арештом заступника директора однієї з поліклінік міста Києва

31 серпня 2023, 17:30

31 серпня 2023 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва від 31 липня 2023 року, якою частково задоволено клопотання прокурора Деснянської окружної прокуратури міста Києва та продовжено підозрюваному Д. запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із забороною залишати місце свого проживання за адресою, визначеною ухвалою, до 30 вересня 2023 року з покладенням обов’язків передбачених ст. 194 КПК України.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва від 31 липня 2023 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту – без задоволення.

Нагадаємо, громадянин Д. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення,  передбаченого ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України.

Відповідно до положень ст. 62 Конституції України та ст. 17 Кримінального процесуального кодексу України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Інформує Пресслужба Київського апеляційного суду