flag Судова влада України

Київський апеляційний суд залишив без змін вирок суду, яким Юрія Чернецького визнано винуватим у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів

19 грудня 2023, 17:39

13 грудня 2023 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула кримінальне провадження за апеляційними скаргами прокурора та захисника обвинуваченого Юрія Чернецького на вирок Бориспільського міськрайонного суду Київської області від 09 грудня 2022 року.

Вироком Бориспільського міськрайонного суду Київської області від 09 грудня 2022 року Юрія Чернецького визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України, та призначено йому покарання у виді позбавлення волі на строк п`ять років.

Також, Юрія Чернецького визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, та призначено йому покарання у виді обмеження волі на строк три роки.

Шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим Юрію Чернецькому призначено покарання за сукупністю кримінальних правопорушень у виді позбавлення волі на строк п`ять років.

Цим вироком вирішено питання щодо заходів забезпечення кримінального провадження, речових доказів та процесуальних витрат.

До набрання вироком законної сили застосовано до обвинуваченого запобіжний захід у виді тримання під вартою.

За результатами апеляційного розгляду апеляційні скарги прокурора та захисника обвинуваченого Юрія Чернецького залишено без задоволення.

Вирок Бориспільського міськрайонного суду Київської області від 09 грудня 2022 року залишено без змін.

Повідомляє Пресслужба Київського апеляційного суду