flag Судова влада України

Київський апеляційний суд залишив без змін адміністративне стягнення, застосоване судом першої інстанції до водія М.І. Слободського

21 березня 2019, 15:10

21 березня 2019 року Київський апеляційний суд у відкритому судовому засіданні розглянув апеляційну скаргу, подану в інтересах Слободського М.І., на постанову судді Шевченківського районного суду міста Києва від 20 червня 2018 року. Вказаною постановою Слободського М.І. визнано винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП, та накладено на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі шестисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 10 200 грн. 00 коп., на користь держави, з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 (один) рік.

За наслідками апеляційного розгляду постанову судді Шевченківського районного суду міста Києва від 20 червня 2018 року залишено без змін, апеляційну скаргу, подану в інтересах Слободського М.І., залишено без задоволення.

Слід зазначити, що судове засідання з розгляду апеляційної скарги, поданої в інтересах Слободського М.І., тривало понад 2 години, а відкладення попередніх судових засідань були зумовлені неявкою правопорушника або його адвоката, поданням останніми численних клопотань про відкладення, а також інших клопотань, що стосувалися допиту свідків, патрульних та ін.

Інформує Прес-служба Київського апеляційного суду